Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

EN NL
NL
arbeidsongeschikt door ongeluk
De WAM wetgeving

In Nederland zijn alle motorvoertuigen verplicht verzekerd op grond van de Wet Aansprakelijkheidsverzekeringen motorvoertuigen, afgekort de WAM.

Op basis van de WAM kunt u uw letselschadeclaim direct bij de verzekeraar van de aansprakelijke partij indienen. Dit dient u wel binnen 3 jaar na het ongeval te doen. De bezitter van de auto moet binnen 5 jaar na het ongeval aansprakelijk gesteld te worden.

Bij je thuis of op locatie
Binnen 24 uur geholpen
€€ Geheel kosteloos

Wij zijn erg flexibel en operationeel in heel Nederland. Zo kunnen wij bu u thuis, of bij ons op locatie komen. Wij beschikken over een aantal divers gelegen afspraaklocaties in heel Nederland. Liever thuis? Geen enkel probleem!

De persoon die de verkeersfout maakt ontvangt in beginsel geen schadevergoeding. Dit is anders als er een schade-inzittendenverzekering is. In dat geval ontvangen alle inzittenden waaronder de bestuurder van het motorvoertuig een schadevergoeding.

Bent u passagier (en dus niet de bestuurder) van een auto die betrokken is bij geraakt bij een ongeval? Dan wordt uw letselschade altijd vergoed op basis van de bedrijfsregeling 7 oftewel de schuldloze derden regeling.

Blog

Meer weten over dit onderwerp? Kies uit één van de blogs die wij geschreven hebben. Deze staan vol met waardevolle informatie.