Letselschade

Alles over letselschade.

Scholieren tot 18 jaar

Het aantal minderjarigen dat betrokken is bij een verkeersongeval neemt steeds verder toe. Oorzaak is onder andere het drukke verkeer en het feit dat veel scholieren met de fiets naar school gaan.
Meer weten

Kinderen tot 14 jaar

Kinderen zijn in het verkeer extra kwetsbaar en helaas vaak bij ongevallen in het verkeer betrokken. Maar ook buiten het verkeer om zijn kinderen vaak slachtoffer van een ongeval.
Meer weten

Studenten

Ben je scholier of student en is je een ongeval overkomen? Dan is het goed mogelijk dat je recht hebt op een schadevergoeding.
Meer weten

Werkenden

U bent bij een ongeval gewond geraakt. In deze bijdrage leest u waar u dan rekening mee moet houden, met name voor wat betreft uw werk. Want een ongeval kan ook voor tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid leiden.
Meer weten

Zelfstandigen

U bent als zelfstandig ondernemer betrokken geraakt bij een ongeval. Dit kan problematisch zijn, met name als u door het ongeval niet in uw onderneming kunt werken.
Meer weten

Gepensioneerden

Na jaren lang gewerkt te hebben bent u met een welverdiend pensioen. Helaas is u nu een ongeval overkomen waarbij u gewond bent geraakt door toedoen van een ander. En nu maakt u door dit ongeval ook nog kosten.
Meer weten

Uitkering en letselschade

Er is u een ongeval overkomen waarbij u gewond bent geraakt. Hierdoor maakt u kosten en lijdt u dus schade.Schade als gevolg van een ongeval noemen wij letselschade.
Meer weten
Over Letselschadekompas Brugman

Letselschade Kompas, onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten, is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade van slachtoffers van onder meer verkeersongevallen, medische fouten en bedrijfsongevallen.

Meer weten
Onze werkwijze

Zodra de aansprakelijkheid in uw letselschadedossier is erkend, gaan wij met de wederpartij, veelal een verzekeraar, onderhandelen over de totale schade. Wij doen dit aan de hand van een door ons opgestelde en voor de onderhandelingen met u besproken schadestaat.

Meer weten
Direct inzicht in de mogelijkheden van uw zaak

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden in uw zaak te bespreken. Wij kunnen u snel en adequaat inzicht geven in de mogelijkheden van uw zaak.

Meer weten