Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL
Studenten

Ben je scholier of student en is je een ongeval overkomen? Dan is het goed mogelijk dat je recht hebt op een schadevergoeding. Dit is het geval als iemand anders aansprakelijk is,bijvoorbeeld bij een aanrijding of door een ongeval tijdens je (bij)baan. Onze letselschade specialisten helpen je graag. Wij kijken wie aansprakelijk is voor jouw letselschade en verhalen deze schade kosteloos voor je. De aansprakelijke partij moet namelijk niet alleen jou letselschade, maar ook de kosten voor rechts bijstand betalen.

Letselschade als gevolg van een ongeval

Letselschade verhalen is niet zo eenvoudig als het klinkt. Eerst zoeken wij voor je uit wie er aansprakelijk is voor de letselschade. Deze persoon stellen wij aansprakelijk. Vervolgen begroten wij de schade. Dit is bij iedereen anders. Er kan sprake zijn van schade omdat je niet meer kunt werken. Maar het kan ook zo zijn dat je studievertraging oploopt. Ook dit is letselschade. Als je immers een studievertraging oploopt van bijvoorbeeld een jaar, dan kom je ook een jaar later op de arbeidsmarkt. Dit betekent dus ook dat je een jaarsalaris misloopt!

Naast verlies aan verdienvermogen(schade omdat je niet meer kunt werken) en een studievertraging zijn er nog veel meer schadeposten die in jouw geval kunnen spelen. De meest voorkomende zijn:

  • Medische kosten
  • Reiskosten
  • Kosten voor verblijf in het ziekenhuis
  • Kosten voor verblijf in een revalidatiecentrum
  • Kosten voor verzorging en verpleging thuis
  • Schade aan fiets, telefoon en kleding
  • Huishoudelijke hulp
  • Smartengeld.

Smartengeld is de enige schade die niet op geld gewaardeerd kan worden. Het is een vergoeding voor de pijn en het verdriet welke je door een ongeval lijdt.

Verhalen letselschade door een letselschade advocaat

Het verhalen van letselschade is niet eenvoudig. Bij Brugman Letselschade Advocaten krijg je gelukkig een ervaren en deskundige letselschade advocaat die he help. Hij of zij verhaald de letselschade die je nu lijdt, maar neemt ook eventuele toekomstige letselschade mee in de onderhandelingen met de verzekeraar.

Alle advocaten van ons kantoor zijn gespecialiseerd in het verhalen van letselschade als gevolg van de meest gecompliceerde letselschadezaken. Je kunt bij ons dus altijd terecht voor het verhalen van letselschade.

Contact met jouw letselschadeadvocaat

Wij verhalen in heel Nederland letselschade. Met meerdere bezoeklocaties in Nederland is jouw letselschadeadvocaat altijd dichtbij. En je hoeft in principe de deur niet uit, wij komen gewoon bij jou thuis langs om samen met jou de gevolgen van het ongeval in kaart te brengen.

Lijdt je letselschade door een ongeval in het verkeer, een ongeval op het werk of door een aanval van een dier? Neem dan contact meteen van onze letselschade advocaten op. Belย 0800 278 4626ย (gratis) of mail ons.

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten
Letselschade
Studenten

Ben je scholier of student en is je een ongeval overkomen? Dan is het goed mogelijk dat je recht hebt op een schadevergoeding.