Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Schadevergoeding bij whiplash

Een kop staart botsing of kettingbotsing is de voornaamste oorzaak van whiplash symptomen. Deze bestaan vaak uit nekklachten, hoofdpijn en schouderklachten. Door deze klachten ontstaan beperkingen, op het gebied van werk, uw huishouden en bijvoorbeeld op het gebied van onderhoud aan de woning.

Heeft u whiplash letsel aan een aanrijding overgehouden, dan kunt aanspraak maken op een whiplash schadevergoeding. Deze kan bestaan uit veel soorten letselschade bedragen, deze bespreken wij verderop op deze pagina.

Hoe claim ik een whiplash schadevergoeding?

Een whiplash schadevergoeding eisen is niet eenvoudig. Is de aanrijding van achteren echter de schuld van een ander? Dan hoeft u niet zelf uw letselschade te claimen. Op grond van de wet is er dan namelijk recht op de hulp van een gratis letselschade advocaat of letselschade jurist!

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de enige in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoren. Daarom wordt u bij ons letselschade bureau niet geholpen door een letselschade jurist, maar een ervaren en deskundige letselschade advocaat!

Wilt u ook gratis een whiplash schadevergoeding claimen? Neem dan contact op met onze letselschade specialisten. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Waaruit bestaat een whiplash schadevergoeding?

Een whiplash schadevergoeding bestaat uit veel soorten letselschade bedragen. Welke schadeposten op uw situatie van toepassing zijn, hangt af van de situatie van het geval:

  • Wel of geen arbeidsongeschiktheid
  • Tijdelijk of blijvend letsel?
  • Beperking in het huishouding of niet

 

Een letselschadevergoeding bij een whiplash bestaat in ieder geval altijd uit alle kosten die u maakt. U kunt hierbij denken aan medische kosten, reiskosten, kosten gemaakt voor professionele hulp in het huishouden en kosten voor onderhoud aan uw huis of tuin.

Vaak zien wij dat whiplash klachten ook arbeidsongeschiktheid tot gevolg heeft. Ook de schade die hieruit voortvloeit wordt betaald. Bijvoorbeeld loonschade of gemis aan winst en dus inkomen bij een zelfstandig ondernemer. Onze letselschade experts claimen deze letselschade voor u!

Naast materiΓ«le schade ontstaat er na een whiplash ook mentale schade. De vergoeding die u hiervoor ontvangt wordt smartengeld genoemd of immateriΓ«le schade. Bent u gewond of heeft u klachten als nekklachten of hoofdpijnklachten? Dan is er altijd recht op een smartengeldvergoeding.

Wat doet een letselschade advocaat?

Schakelt u een letselschade advocaat van ons letselschade bureau in, dan kiest u voor kwaliteit en kosteloze rechtsbijstand. Maar waaruit bestaat deze rechtsbijstand bij het verhalen van een whiplash schadevergoeding. Met andere woorden, wat doet een letselschade advocaat?

Kiest u voor ons letselschadebureau, dan is dit wat wij voor u doen:

  • de tegenpartij aansprakelijk stellen
  • een voorschot op uw whiplash schadevergoeding regelen
  • opstellen van een schadestaat
  • onderhandelen met de letselschade verzekeraar
  • behalen van een maximaal resultaat

 

Een letselschade advocaat van ons kantoor helpt u dus van a tot z bij uw letselschade claim en altijd 100% kosteloos!

Wat kost een letselschade advocaat?

Helaas denken veel mensen dat een letselschade advocaat veel geld kost. Maar wat kost een letselschade advocaat eigenlijk? En hoezo kun je gratis aanspraak maken op hulp van een letselschade advocaat?

In de wet is geregeld dat onderdeel van uw letselschade claim de kosten van rechtsbijstand zijn. Met andere woorden, u kunt gratis een letselschade advocaat inschakelen om uw whiplash schadevergoeding te verhalen.

De enige voorwaarde voor gratis juridische hulp bij letselschade is dat een ander schuldig aan de aanrijding is en hierdoor ook aansprakelijk is voor uw letselschade. Bijvoorbeeld bij een kettingbotsing omdat iemand de file te laat ziet.

Is er sprake van een eenzijdig ongeluk of heeft u zelf een verkeersfout gemaakt? Dan is er ook recht op een whiplash schadevergoeding als u in bezit bent van een schade inzittenden verzekering, afgekort SVI- verzekering.

Wanneer een letselschade advocaat inschakelen?

Een letselschade advocaat schakelt u bij voorkeur zo spoedig mogelijk na een aanrijding in. Dit is verstandig omdat u na een aanrijding te maken krijgt met een letselschade jurist van een letselschade verzekeraar. Deze heeft maar 1 doel, u een zo laag mogelijke schadevergoeding betalen.

Om er zeker van te zijn dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft, adviseren wij u daarom altijd om direct na een ongeluk een letselschade advocaat in te schakelen.

Heeft u whiplashklachten opgelopen en wilt u een whiplash schadevergoeding claimen? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd gratis bij het claimen van letselschade.

Bel voor gratis rechtsbijstand bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Wat is een whiplash

Whiplash schadevergoeding

Heeft u whiplash symptomen aan een aanrijding overgehouden? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos!