Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Regelingsvoorstel letselschade ontvangen, wat nu?

U heeft een regelingsvoorstel voor uw letselschadezaak ontvangen. Direct via de WA- verzekering of via uw belangenbehartiger. Maar waar moet u op letten bij een vaststellingsovereenkomst? Onze letselschade juristen adviseren en helpen u bij een regelingsvoorstel in uw letselschade zaak.

Waarom kiezen voor Letselschade Kompas:

 1. Maximale vergoeding, geen kosten: Gratis maximale schadevergoeding, geen kosten voor u.
 2. Echte persoonlijke benadering: Toegewijde letselschade advocaat, uw welzijn is onze prioriteit.
 3. Ervaren advocaten: 15+ jaar ervaring, juridische en emotionele ondersteuning.
Wat is een regelingsvoorstel bij letselschade?

U bent slachtoffer van een ongeluk, bijvoorbeeld een auto ongeluk of fietsongeluk. Na verloop van tijd ontvangt u dan van de letselschade verzekering een regelingsvoorstel in uw letselschadezaak. Dit houdt in dat de schadeverzekeraar u een aanbod doet om de letselschadezaak te beëindigen.

Het is verstandig om u bij een regelingsvoorstel in een letselschade dossier goed te laten adviseren door een letselschade advocaat of letselschade jurist. Want akkoord gaan met een regelingsvoorstel in uw letselschade zaak heeft grote gevolgen. U kunt immers na het aangaan van het voorstel niet meer op de schade terugkomen, ook niet als u naderhand extra schade lijdt.

Een regelingsvoorstel is een aanbod van de verzekeraar om uw letselschadeclaim af te kopen. Deze afkoop van een letselschadezaak gaat tegen finale kwijting. Dit houdt in dat u na het tekenen van de vaststellingsovereenkomst niks meer van de verzekeraar te vorderen heeft. Dit is alleen anders als er  of meerdere voorbehouden in uw vaststellingsovereenkomst opgenomen zijn.

Voorzichtigheid is geboden als u een regelingsvoorstel van uw letselschade zaak ontvangt van de verzekeraar. Laat u daarom altijd goed adviseren, u weet dan zeker dat u in de toekomst geen risico loopt en niet met uw letselschade blijft zitten.

Regelingsvoorstel letselschade ontvangen van verzekeraar

Bent u slachtoffer van een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet, dan kunt u voor het verhalen van letselschade een letselschade specialist inschakelen. Maar u kunt ook zelf een letselschadeclaim indienen bij de verzekeraar.

Correspondeert en onderhandelt u zonder belangenbehartiger met de aansprakelijkheidsverzekering of svi verzekering over de hoogte van de letselschade vergoeding, dan ontvangt u uiteindelijk een regelingsvoorstel. Dit regelingsvoorstel betreffende uw letselschade ontvangt u van de letselschade jurist van de verzekeraar.

Zeker bij whiplash klachten of breuken is het niet verstandig zonder advies akkoord te gaan met een regelingsvoorstel inzake uw letselschade dossier. U weet immers niet of het opgelopen letsel nog voor problemen kan zorgen in de toekomst. Wellicht heeft u ook wel recht op een veel hogere letselschadevergoeding.

Ontvangt u dus van de letselschadeverzekering een aanbod voor het beëindigen van uw schadeclaim, laat u dan altijd adviseren. Bij Letselschade Kompas helpen de letselschade juristen u graag en altijd volledig kosteloos.

Regelingsvoorstel van uw letselschade zaak: waar let ik op?

Het is van belang om op een aantal zaken te letten bij een regelingsvoorstel van een letselschadeclaim:

 • is het juist bedrag genoemd
 • heeft u ook daadwerkelijk de genoemde voorschotten ontvangen
 • is er sprake van blijvend letsel of heeft u nog steeds klachten? Ga niet zonder advies van een letselschade jurist of letselschade advocaat over tot het aangaan van een regeling.
 • onderzoek of er geen voorbehouden gemaakt moeten worden op de finale kwijting
 • schakel een medisch adviseur in om te laten onderzoeken of u geen risico loopt op klachten in de toekomst.
Wanneer letselschade advocaat inschakelen?

Zeker als u een regelingsvoorstel van uw letselschade zaak ontvangt is het verstandig om een letselschade advocaat of letselschade jurist in te schakelen. Immers deze kan onderzoeken of u veilig tot een regeling kunt komen. Zo schakelen onze letselschade experts altijd de medisch adviseur in. Deze onderzoekt of het wel verstandig is om akkoord te gaan met een regelingsvoorstel bij letselschade. Onderzocht wordt bijvoorbeeld of er geen verhoogd risico op artrose bij een breuk of dat uw nekklachten in de toekomst nog erger gaan worden.

Vaak is het al redelijk laat om pas bij een regeling van de zaak een letselschade jurist in te schakelen. Schakelt u namelijk direct na een ongeval een letselschade specialist in, dan kan deze alles voor u regelen, van het aansprakelijk stellen van de tegenpartij tot het onderhandelen over de hoogte van de slotbetaling in uw letselschadezaak.

Contact met uw letselschade advocaat

Heeft u van de schadeverzekering of via uw letselschade advocaat een regelingsvoorstel letselschade ontvangen? Laat het voorstel onderzoeken door een letselschade specialist van ons kantoor. Wij geven u een goed letselschade advies en zorgen ervoor dat u zonder risico voor de toekomst uw letselschadedossier kunt regelen.

Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (kosteloos) of vul ons contactformulier in. Een van onze letselschade experts neemt dan direct contact met u op.

Mensen lezen ook:

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

10 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland