Gepensioneerden

Na jaren lang gewerkt te hebben bent u met een welverdiend pensioen. Helaas is u nu een ongeval overkomen waarbij u gewond bent geraakt door toedoen van een ander. En nu maakt u door dit ongeval ook nog kosten.

Bij Letselschade Kompas begrijpen wij hoe vervelend een ongeval kan zijn en welke vervelende gevolgen een ongeval kan hebben. Daarom helpen wij u graag bij het verhalen van uw letselschade. U kunt zich dan bezig houden met uw revalidatie terwijl onze letselschade specialisten uw letselschade voor u verhalen. En dit doet uw letselschadeadvocaat van Letselschade Kompas volledig kosteloos voor u. Want naast uw letselschade verhalen wij ook de kosten van rechtsbijstand op de aansprakelijke partij.

Niet iedereen die gepensioneerd is stopt volledig met werken. Wellicht helpt u nog in het bedrijf waar u vroeger werkte of springt u bij als het druk is bij het bedrijf van familie of vrienden. Of u heeft juist een hobby gevonden waarmee u ook nog eens wat verdiende. Door het ongeval kan dit niet meer. De schade die u hierdoor lijdt, dient vergoed te worden.

Uiteraard kan het ook zo zijn dat u niet meer werkt en zich richt op uw hobby’s. Dan kan er toch sprake zijn van letselschade. Want misschien kunt u uw klussen in het huishouden niet meer doen en zijn deze taken na het ongeval overgenomen door uw partner of kinderen. En waar u vroeger altijd het onderhoud in de tuin en het huis deed, nemen anderen deze taken nu van u over. Ook al nemen de partner, kinderen of een aardige buurman deze werkzaamheden met liefde van u over, het is wel letselschade, Conform een richtlijn hebben de mensen die u helpen recht op een vergoeding.Dit noemen wij een mantelzorg tarief. Heeft u professionele hulp ingeschakeld?Dan dienen de werkelijk door u gemaakte kosten vergoed te worden.

Bij letselschade kunt u aan veelschadeposten denken. De belangrijkste hebben wij voor u in onderstaande overzicht gezet:

 • Kostenvoor hulp in het huishouden.
 • Kosten die u maakt omdat u het onderhoud aan de woning en tuin niet meer kunt doen.
 • Medische kosten.
 • Reiskosten.
 • Een studievertraging.
 • Economische kwetsbaarheid.
 • Kosten voor verzorging en verpleging.
 • Dag geld vergoeding voor opname in het ziekenhuis of een revalidatiecent.
 • Materiële schade, bijvoorbeeld omdat uw kleding of telefoon stuk is.
 • Smartengeld.

Wilt u weten waar u recht opheeft na een ongeval? Neemt u dan contact met Letselschade Kompas op. Wijverhalen uw letselschade kosteloos voor u. En u kunt in heel Nederland eenberoep doen op onze letselschade specialisten. Wist u dat al onze letselschade specialisten advocaten zijn? Voor u de garantie dat uw letselschade verhaald wordt door ervaren en deskundige letselschade advocaten. Bel 0800 278426 of stuurt u ons een mail voor gratis hulp bij letselschade. Wij helpen u graag en volledig kosteloos.

Letselschade melden?

Zoekt u hulp bij het verhalen van letselschade na een ongeval? De specialisten van Letselschade Kompas helpen u graag. Bel 0800 278 4626 of vul ons contactformulier op. Wij nemen dan direct contact met u op!

  Meld uw schade

  Professionele begeleiding

  Laat uw zaak professioneel begeleiden door een specialist met kennis van zaken.

  Waar heeft u hulp bij nodig?
  Letselschade

  Als u bij een ongeval gewond raakt, dan noemen wij de schade die u hierdoor lijdt letselschade. Deze schade valt uiteen in twee categorieën, te weten materiële en immateriële schade. Deze laatste categorie letselschade is beter bekend als smartengeld.

  Schadevergoeding

  Als u door de schuld van een ander letselschade oploopt, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Hierbij kunt u naast inkomensschade en medische kosten denken aan smartengeld.