Waar heb ik recht op bij letselschade?

Letselschadebureau nodig? Wij helpen 100% kosteloos!

Een letselschade bureau is gespecialiseerd in het verhalen van de schade die geleden wordt na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet. Letselschade Kompas is een Nederlands letselschadebureau waar u altijd geholpen wordt door een ervaren en deskundige letselschade jurist!

Letselschade Kompas is een letselschade bureau gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een ongeval. Onze deskundige letselschade juristen hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, ongeval op het werk of een hondenbeet. En wij helpen u gegarandeerd 100% kosteloos!

Wilt u letselschade claimen op de aansprakelijke partij? Letselschade bureau Kompas helpt! Bel ons voor een letselschade advies of een gratis intakegesprek bij u thuis. Wij gaan direct voor u aan het werk en zorgen voor een maximale schadevergoeding en een snelle afwikkeling van uw letselschade claim.

Wat kan ons letselschadebureau voor u betekenen?

Onze letselschade specialisten staan u gedurende het gehele letselschade traject bij. Dit betekent dat wij direct na het ongeval een afspraak met u maken voor een intakegesprek. Dit kan op een van de bezoekadressen van ons letselschade bureau, maar ook gewoon bij u thuis.

Na het intakegesprek gaat uw letselschade jurist direct voor u aan de slag. Wij stellen de aansprakelijke persoon of diens verzekeraar aansprakelijk en zorgen ervoor dat u snel een voorschot op uw letselschade ontvangt. Op deze manier hoeft u geen kosten voor te schieten en wordt eventuele inkomensschade meteen gecompenseerd.

Is de aansprakelijkheid erkend? Dan inventariseren wij de schade. Dit doen wij door het opstellen van een schadestaat. Deze dient ter onderbouwing van de uiteindelijke letselschadeclaim. Tenslotte onderhandelen wij met de tegenpartij over de hoogte van de letselschade.

Soms kan het nodig zijn om een medisch adviseur, arbeidsdeskundige of andere specialist in te schakelen. Ook dit regelt ons letselschade bureau voor u!

Welke letselschade komt voor vergoeding in aanmerking?

In de wet staat dat een letselschade slachtoffer zo veel mogelijk in de situatie voor het ongeval teruggebracht moet worden. Met andere woorden dient u na een ongeval volledig gecompenseerd te worden. Dit houdt in dat u niet alleen een materiële schadevergoeding ontvangt, maar ook smartengeld.

Smartengeld is een vergoeding voor pijnklachten, zoals bij pijn in de nek na een aanrijding. Onderdeel van een smartengeldvergoeding zijn echter ook psychische klachten, angstklachten en leed dat het ongeval heeft veroorzaakt. Tenslotte is smartengeld (immateriële schade) een vergoeding voor ontsierende littekens.

Dit zijn de meest voorkomende materiële schadeposten

 1. schade in uw inkomen omdat u niet of minder kunt werken;
 2. pensioenschade
 3. het verplicht eigen risico;
 4. reiskosten;
 5. kosten fysiotherapeut;
 6. hulp van een psycholoog;
 7. eigen bijdragen medicatie;
 8. medische hulpmiddelen;
 9. onderhoudskosten huis en tuin;
 10. kosten voor hulp in het huishouden;
 11. (extra) kinderopvang;
 12. studievertraging;
 13. reparatiekosten.

Contact met Letselschade Kompas

Letselschade Kompas is een Nederlands letselschade bureau dat door heel Nederland werkt. U kunt dus altijd bij ons terecht. Met meer dan 10 afspraaklocaties door heel Nederland zijn wij ook altijd bij u in de buurt. En onze letselschade juristen komen gewoon bij u thuis.

Soms is het nodig om een letselschade advocaat in de arm te nemen, bijvoorbeeld als er geprocedeerd moet worden. Dan schakelen wij voor u gratis een letselschade advocaat in!

Lijdt u letselschade door een aanrijding, een bedrijfsongeval of een hondenbeet? Onze letselschade juristen helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw contactgegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Meld uw schade