Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Hoe kan een letselschade advocaat in Amsterdam-Noord helpen bij een aanrijding?

Een verkeersongeval zoals een auto-ongeluk of een fietsongeluk in de regio Amsterdam-Noord kan voor u grote gevolgen hebben. Deze gevolgen kunnen invloed hebben op zowel persoonlijk als op financieel gebied. Onze letselschadeadvocaten in Amsterdam-Noord kunnen het claimen van de verdediging voor u uit handen nemen.

Allereerst wordt de tegenpartij gelijk gesteld. Is er een erkenning van aansprakelijkheid? Direct daarna wordt er een voorschot op uw letselschade geregeld en stelt uw letselschadespecialist een schadestaat op. Hierop staan โ€‹โ€‹alle letselschade die op uw persoonlijke situatie van toepassing zijn.

Van belang bij een aanrijding is dat u een schadeformulier invult. Hiermee kunt u bewijzen wie schuldig is bij een aanrijding. Dit is belangrijk, want alleen als u de tegenpartij aansprakelijk stelt, kunt u recht op een letselschade vergoeding krijgen.

Bedrijfsongeval in Amsterdam-Noord

In de omgeving van Amsterdam-Noord is veel werkgelegenheid. Het kan helaas voorkomen dat er tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden iets misgaat. Denk bijvoorbeeld aan een defecte machine of een val van een ladder. Maar ook kunt u letselschade oplopen door een fout van een collega, zoals bij een ongeval met een heftruck.

Het letsel na zo'n bedrijfsongeval kan heel ernstig zijn. In bijna alle gevallen heeft u recht op een vergelijking, namelijk als de werkgever zijn of haar zorgplicht heeft geschonden. Onze letselschade advocaten in Amsterdam-Noord zoeken naar u uit wie er aansprakelijk is voor de schade die u door het bedrijfsongeval veroorzaakt.

De verzekeraar van de aansprakelijke partij wordt aansprakelijk gesteld, bovendien is deze verzekeraar verplicht uw schade te vergoeden.

Gratis hulp van een letselschade advocaat Amsterdam-Noord na een hondenbeet

Bent u tijdens het maken van een mooie wandeling gebeten door een hond? Of is uw soort slachtoffer van een hondenbeet? Het letsel na een hondenbeet kan zeer ernstig zijn en blijvende beperkingen met zich meebrengen.

In het geval van een hondenbeet is de bezitter van de hond aansprakelijk op grond van artikel 6:179 BW (Burgerlijk Wetboek). Het is van belang dat de hondenbezitter in het bezit is van een aansprakelijkheidsverzekering.

Uw letselschade advocaat in Amsterdam-Noord helpt u graag bij de verhalen van uw schade na een hondenbeet in Amsterdam-Noord. Dit kunnen wij gratis voor u doen, omdat de kosten van rechtsbijstand door de hondenbezitter van zijn verzekeraar moeten worden gecompenseerd.

Gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat Amsterdam-Noord

Onze letselschade advocaten in Amsterdam-Noord helpen u gratis bij de verhalen van letselschade. Bijvoorbeeld bij een aanrijding in Amsterdam-Noord of na een bedrijfsongeval. Uw schade en onze juridische hulp worden verhaald op de aansprakelijke partij.

Wilt u gratis geholpen worden door een van onze letselschade advocaten in Amsterdam-Noord? Neem dan contact op met ons. Onze letselschadespecialisten helpen u graag en 100% veilig bij letsel ten gevolge van een aanrijding of bedrijfsongeval.

Het team van Letselschade Kompas bestaat uit letselschade advocaten, ondersteund door gespecialiseerde letselschade juristen. U wordt altijd geholpen door 1 vaste letselschade advocaat. Deze letselschade advocaat helpt u tijdens het gehele letselschadetraject.

Een ongeval in Amsterdam-Noord

Na een ongeval zijn er meerdere zaken van belang. U moet bewijzen dat u een ongeval overkomt. Getuigen zijn bij een ongeval van groot belang. Vaak is dit bij een auto-ongeluk of fietsongeluk niet zo vervelend. Maar bij een bedrijfsongeval kan dit lastig zijn wanneer u alleen op de werklocatie was.

Wij adviseren u bij een ongeval in Amsterdam-Noord het volgende te doen:

  • Bel de politie en vul ter plaatse een schadeformulier in en zorg dat deze ondertekend is door de wederpartij
  • Schrijf de contactgegevens van getuigen op
  • Bent u gebogen over een losliggende stoeptegel? Maak foto's van de ongevalsplaats
  • Neem contact op met ons zodat de andere partij zo snel mogelijk aansprakelijk kan worden gesteld.

Mensen zoeken ook

๐Ÿฅ‡ beste letselschade advocaat

๐Ÿ›ต scooter ongeluk

๐Ÿ‘จโ€โš–๏ธ letselschade advocaat Rotterdam

๐Ÿ‘จโ€โš–๏ธ letselschade advocaat Utrecht

๐Ÿ‘จโ€โš–๏ธ letselschade advocaat Den Haag

๐Ÿ˜ž whiplash symptomen

๐ŸšŽ openbaar vervoer

๐Ÿ‘ฎ verbaal opvragen verwerking

๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿฆฝ blijvende invaliditeit

๐Ÿš‹ tramongeluk

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade advocaatย 

Emmeloord

Een aanrijding, bedrijfsongeval van hondenbeet. Als letselschade aan een ongeval overhoudt, kunt u gratis een aanspraak maken op de hulp van een letselschadeadvocaat in Emmeloord van ons letselschadebureau.

Wij

zijn Letselschade Kompas, een letselschadebureau waar de beste letselschade juristen van Nederland gratis voor u werken als u gewond bent geraakt en gedeeltelijke schade. Door zekerheid ervaring in het claimen van letselschade weten wij hoe wij u het beste kunnen helpen en altijd volledig kunnen helpen!

Graag stellen wij onze letselschade juristen aan u voor!

WIJ

Toppadvocaten, hele contacten over en weer, Charlotte bedankt voor alles wat je bent een topper en Friso bedankt dat je attent bent op de mogelijkheden.

Elly Uitslager

1 year geleden

Goede letselschade specialisten, ben blij dat dit letselschadebureau ingeschakeld heb!

Vikaash

54 years geleden

Heel goede ervaring met deze letselschade Advocaat, deze heeft mij prima geholpen.

Gerard

54 years geleden

Duidelijk letselschade advies gekregen en altijd goed bereikbaar. Mijn volledige letselschade vergoed gekregen. Ik raad deze letselschade juristen zeker aan.

Bresilla Mulder

11 months geleden

Fijne mensen met veel kennis en ervaring. De heer Friso Brugman gaat direct voor mij aan de slag en heeft mijn schade snel en volledig verhaald op de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

CO

11 months geleden

Ik werd zeer vriendelijk te woord door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn mevrouw advocaat El Haddad. Ik ben echt zeer goed te spreken over haar waarschijnlijkheid en de manier waarop ze je woord staat. Daarnaast heb je alle informatie die je nodig hebt en stelt je gerust. Al met al een topervaring!

Frank Witholt

54 years geleden

Volledige professionaliteit, professionele hulp van begin tot eind, zeer vriendelijke service. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en de benadering van de cliรซnt door de advocaten Brugman. Ik raad het iedereen aan. Bel ze en het helpt 101%

Kamil G

1 year geleden

Brugman heeft mij geholpen met mijn letselschade. Zeer bekwame medewerkers en professionele service. Ze zijn altijd precies op de hoogte van de huidige stand van zaken. Ik raad Brugman ten zeerste aan.

Kevin Wiedijk

1 year geleden

Goede letselschade specialisten.

Andrรฉ Kalbvleesch

2 years geleden

Absoluut ontdekt! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit werd beschreven. Ik zou niet geschoolden om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed ondersteund en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had. Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank :)

Tobias Moon

2 years geleden

Na een motorongeluk en onenigheid met de verzekering van de tegenpartij, heb ik mij gemeld bij Brugman letselschade in Wognum. Ben hier zeer goed ontvangen en alles is goed doorgenomen qua ongeval en evt geaccepteerde uit het ongeval. Brugman letselschade heeft mijn dossier gehartigd en met goede afsluiting tot een einde gebracht. De mensen bij Brugman letselschade zijn snel met hun mailcontact en de communicatie verloopt vaak via een afgestudeerde persoon. Al met al zeker een aanbeveling om als U een letselschade advocaat nodig heeft ik U Brugman letselschade zeker kan aanbevelen.

Bert

54 years geleden

Ik heb mijn dossier laten overnemen door Brugman letselschade en werd meteen goed opgepakt , vriendelijke behandelaar , snelle antwoorden en optimale inzet. Sinds ik bij Brugman zit zie ik vooruitgang geboekt in mijn zaak! Zeker aan te raden.

MY

2 years geleden