Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Betrouwbare letselschade advocaat in Bussum

Indien u een letselschade advocaat nodig heeft, dan wilt u uiteraard zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Een goede en betrouwbare letselschade advocaat met voldoende ervaring. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij ons letselschade bureau werken alleen maar ervaren en deskundige letselschade juristen en advocaten. Deze letselschade specialisten zijn lid van alle bekende keurmerken en hebben allen een afgeronde universitaire opleiding. Zo weet u zeker dat u bij ons geholpen wordt door een deskundige en ervaren letselschade advocaat in Bussum.

Wat kost een letselschade advocaat in Bussum?

Als u gewond bent geraakt bij een verkeersongeval of bedrijfsongeval, dan wilt u uiteraard de beste letselschade advocaat om u te helpen. Maar wat kost een letselschade advocaat eigenlijk?

In Nederland geldt een bijzonder regime wat de kosten van een letselschade advocaat betreft. Deze regeling vindt u nergens anders in Europa. In Nederland is namelijk in de wet opgenomen dat de kosten van een advocaat onderdeel zijn van de letselschade. Met andere woorden, de tegenpartij betaalt uw letselschade advocaat in Bussum. Dit is vaak een grote verzekeraar.

De enige voorwaarde voor kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Bussum is dat de tegenpartij schuld heeft aan het ongeval. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een kettingbotsing of bij een schending van de zorgplicht door de werkgever.

Wilt u ook gratis juridische hulp van een letselschade advocaat bij u in de buurt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Letselschade advocaat Bussum inschakelen

Schakelt u een letselschade advocaat in Bussum van ons letselschadekantoor in, dan beginnen wij direct met u te helpen. Wij nemen als uw zorgen uit handen zodat u zich kunt richten op het allerbelangrijkste, uw gezondheid!

Zodra u ons in de arm genomen heeft, gaan wij aan de gang. Het letselschadetraject ziet er als volgt uit:

  • onderzoeken wie schuldig en aansprakelijk is
  • het aansprakelijk stellen van de tegenpartij met een aansprakelijkheidsbrief
  • na erkenning aansprakelijkheid direct een voorschot op uw schadevergoeding regelen
  • inschakelen medisch adviseur voor de best mogelijke behandeling
  • het opstellen van een schadestaat met daarom alle relevante letselschade bedragen
  • discussiΓ«ren en onderhandelen met de letselschadeverzekering
  • ervoor zorgen dat u een maximale letselschadevergoeding ontvangt

Letselschade door verkeersongeval

Het meest voorkomende ongeluk met letsel tot gevolg is een verkeersongeval. Of het nu gaat om een auto ongeluk, fietsongeluk of een aanrijding als voetganger, indien een auto of ander motorvoertuig u aanrijdt, kunt u uw letselschadeclaim direct bij de schadeverzekeraar indienen.

In het geval van een auto ongeluk is schuldig en aansprakelijk de bestuurder die de verkeersfout maakt. Dit wordt ook wel een onrechtmatige daad genoemd. U kunt hierbij denken aan een kop staart botsing of een frontale aanrijding.

Alle motorvoertuigen in Nederland zijn verplicht verzekerde tegen aansprakelijkheid. Raakt u bij een auto botsing gewond, dan betekent dit onder andere dat de schadeclaim direct bij de schadeverzekering van de tegenpartij ingediend kan worden. Uiteraard regelt uw letselschade advocaat in Bussum dit voor u.

Als voetganger of fietser aangereden

In het geval van een auto ongeluk krijgt dus alleen het verkeersslachtoffer zijn of haar schade vergoed, tenzij de aansprakelijke partij een svi- verzekering heeft. In het geval van een fietsongeluk is dit anders, net als in het geval u als voetganger aangereden bent.

Bent u als fietser aangereden of als voetganger, dan ontvangt u altijd een letselschade vergoeding. De enige voorwaarde is dat u aangereden door een auto of ander motorvoertuig bent. Deze regeling is opgenomen in artikel 185 Wegenverkeerswet.

Bent u dus betrokken bij een aanrijding tussen een auto en fiets, dan ontvangt u hoe dan ook een schadevergoeding. De hoogte hangt alleen af van wie schuld aan de aanrijding heeft. Is de bestuurder van het motorvoertuig schuldig, dan ontvangt u een volledige schadevergoeding. Zowel de materiΓ«le schade als het smartengeld wordt vergoed.

Heeft u zelf ook (gedeeltelijk) schuld aan de aanrijding? Dan ontvangt u toch een schadevergoeding welke bestaat uit ten minste 50% van de door u geleden schade. Denk aan de situatie dat u als fietser geen voorrang verleent of u ergens oversteekt waar dit niet is toegestaan. Dit percentage kan overigens nog hoger uitvallen in het geval van toepassing van de billijkheidscorrectie.

Is uw kind aangereden door een auto, scooter of ander motorvoertuig? Dan ontvangt uw kind altijd alle opgelopen letselschade vergoed.

Wilt u ook schadevergoeding claimen na een aanrijding? Onze letselschade advocaat in Bussum helpt u graag en altijd volledig kosteloos!

Letselschade claimen na een bedrijfsongeval

Een val van een steiger, een heftruckongeluk of een hand die tussen een machine komt. Jaarlijks worden er meer dan 1000 bedrijfsongevallen gemeld bij de Nederlandse Arbeidsinspectie. Het werkelijk aantal ongelukken op het werk is echter veel groter. Een bedrijfsongeval hoeft namelijk allen gemeld te worden bij blijvend letsel, een ziekenhuisopname of bij een dodelijk bedrijfsongeval. Daarnaast wordt een arbeidsongeval niet altijd door een werkgever gemeld bij de Arbeidsinspecteur.

Bent u gewond geraakt door een bedrijfsongeval? Dan is het goed om te weten dat er een zorgplicht op de werkgever rust. Deze zorgplicht houdt in dat een werkgever er alles aan moet doen om te voorkomen dat u letsel oploopt tijden het werk. De zorgplicht van een werkgever houdt onder andere in dat:

  • alle bedrijfsmiddelen en het bedrijfspand aan alle daaraan te stellen voorwaarden voldoen
  • er voldoende en afdoende veiligheidsinstructies zijn gegeven
  • de werkgever toezicht op het werk houdt

 

Voldoet een werkgever niet aan deze vereisten, dan kunt u de werkgever aansprakelijk stellen op grond van werkgeversaansprakelijkheid.

Werkgevers zijn in de meeste gevallen verzekerd tegen letselschade door een bedrijfsongeval. Het is dan ook de verzekeraar die uw letselschade zal vergoeden.

Uw letselschade advocaat in Bussum helpt u graag bij uw letselschade claim.

Mensen zoeken ook

πŸ‘¨β€βš–οΈletselschade advocaat

πŸ‘¨β€βš–οΈletselschade advocaat Amsterdam

πŸ‘¨β€βš–οΈletselschade advocaat Rotterdam

πŸš—door auto aangereden

πŸ₯‡beste letselschade advocaat

πŸ›΅ Scooter ongeluk

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade advocaat

Bussum

Lijdt u letselschade door een verkeersongeluk, arbeidsongeval of bent u gebeten door een hond en bent u hiervoor op zoek naar een letselschade advocaat in Bussum? Onze letselschade advocaten helpen u graag!

Wij

zijn Letselschade Kompas, een letselschadebureau waar de beste letselschade juristen van Nederland gratis voor u werken als u gewond bent geraakt en gedeeltelijke schade. Door zekerheid ervaring in het claimen van letselschade weten wij hoe wij u het beste kunnen helpen en altijd volledig kunnen helpen!

Graag stellen wij onze letselschade juristen aan u voor!

WIJ

Toppadvocaten, hele contacten over en weer, Charlotte bedankt voor alles wat je bent een topper en Friso bedankt dat je attent bent op de mogelijkheden.

Elly Uitslager

1 year geleden

Goede letselschade specialisten, ben blij dat dit letselschadebureau ingeschakeld heb!

Vikaash

54 years geleden

Heel goede ervaring met deze letselschade Advocaat, deze heeft mij prima geholpen.

Gerard

54 years geleden

Duidelijk letselschade advies gekregen en altijd goed bereikbaar. Mijn volledige letselschade vergoed gekregen. Ik raad deze letselschade juristen zeker aan.

Bresilla Mulder

11 months geleden

Fijne mensen met veel kennis en ervaring. De heer Friso Brugman gaat direct voor mij aan de slag en heeft mijn schade snel en volledig verhaald op de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

CO

11 months geleden

Ik werd zeer vriendelijk te woord door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn mevrouw advocaat El Haddad. Ik ben echt zeer goed te spreken over haar waarschijnlijkheid en de manier waarop ze je woord staat. Daarnaast heb je alle informatie die je nodig hebt en stelt je gerust. Al met al een topervaring!

Frank Witholt

54 years geleden

Volledige professionaliteit, professionele hulp van begin tot eind, zeer vriendelijke service. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en de benadering van de cliΓ«nt door de advocaten Brugman. Ik raad het iedereen aan. Bel ze en het helpt 101%

Kamil G

1 year geleden

Brugman heeft mij geholpen met mijn letselschade. Zeer bekwame medewerkers en professionele service. Ze zijn altijd precies op de hoogte van de huidige stand van zaken. Ik raad Brugman ten zeerste aan.

Kevin Wiedijk

1 year geleden

Goede letselschade specialisten.

AndrΓ© Kalbvleesch

2 years geleden

Absoluut ontdekt! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit werd beschreven. Ik zou niet geschoolden om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed ondersteund en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had. Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank :)

Tobias Moon

2 years geleden

Na een motorongeluk en onenigheid met de verzekering van de tegenpartij, heb ik mij gemeld bij Brugman letselschade in Wognum. Ben hier zeer goed ontvangen en alles is goed doorgenomen qua ongeval en evt geaccepteerde uit het ongeval. Brugman letselschade heeft mijn dossier gehartigd en met goede afsluiting tot een einde gebracht. De mensen bij Brugman letselschade zijn snel met hun mailcontact en de communicatie verloopt vaak via een afgestudeerde persoon. Al met al zeker een aanbeveling om als U een letselschade advocaat nodig heeft ik U Brugman letselschade zeker kan aanbevelen.

Bert

54 years geleden

Ik heb mijn dossier laten overnemen door Brugman letselschade en werd meteen goed opgepakt , vriendelijke behandelaar , snelle antwoorden en optimale inzet. Sinds ik bij Brugman zit zie ik vooruitgang geboekt in mijn zaak! Zeker aan te raden.

MY

2 years geleden