Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Gratis hulp van een letselschade advocaat in Heemskerk

Voor het opeisen van de schadevergoeding is het verstandig om een letselschade advocaat uit Heemskerk in te schakelen als belangenbehartiger. De schadeplichtige partij is vaak een grote verzekeraar met ervaren letselschade juristen in dienst. Het claimen van letselschade is daarbij tijdrovend.

De deskundige bijstand van onze letselschade advocaten in Heemskerk zorgt ervoor dat het claimen van de schadevergoeding bij u uit handen wordt genomen. Over de kosten hoeft u zich geen zorgen te maken. De kosten die ons letselschadebureau maakt worden verhaald op de aansprakelijke partij.

Onze letselschade advocaten uit Heemskerk werken niet op basis van no cure no pay. Bij schade door een ongeval hoeft u bij ons geen rekening te houden met kleine lettertjes. Bijstand bij het claimen van de schadevergoeding is voor u volledig kosteloos.

Gespecialiseerde letselschade advocaten in Heemskerk

Onze Letselschade Advocaten in Heemskerk zijn gespecialiseerd in letselschade. Onze bijstand verlenen wij enkel aan letselschadeslachtoffers. Voor de rechten van verzekeraars of aansprakelijke partijen komen wij niet op.

Wij zijn een groot voorstander van persoonlijk contact met cliënten en voor letselschade advies komt uw letselschade advocaat gewoon bij u thuis in Heemskerk. Tijdens het persoonlijke gesprek bespreken wij het ongeval en de invloed die dit heeft op uw werk en in uw privésituatie.

Ons letselschade bureau is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten Heemskerk. Zij zijn aangesloten bij de Orde van Advocaten en wij dragen het specialisten keurmerk van de Orde van Advocaten. De letselschade advocaten zijn tevens lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten in Nederland. U heeft dus gegarandeerd te maken met een betrouwbare professional op het gebied van letselschade.

Materiële schadeposten bij letselschade

Uw letselschadeclaim omvat verschillende schadeposten. Zowel uw materiële als uw immateriële schade komt in aanmerking voor vergoeding.

Bij materiële schadeposten gaat het om letselschade bedragen die op geld te waarderen zijn. De volgende schadeposten komen onder andere in aanmerking voor een vergoeding:

 • inkomensschade;
 • pensioenschade;
 • eigen medische kosten;
 • kosten voor onderhoud van de woning en de tuin;
 • kosten voor huishoudelijke hulp;
 • kosten van verblijf in het ziekenhuis of revalidatiecentrum;
 • reiskosten;
 • schade aan materiële zaken;
 • buitengerechtelijke kosten.

Wat is smartengeld?

Naast materiële schade bestaat er ook immateriële schade of ook wel smartengeld. Deze schade is niet te waarderen op geld. Voorbeelden van schadeposten die onder het smartengeld vallen zijn:

 • pijnklachten
 • verdriet
 • boosheid
 • rij angst
 • psychische klachten
 • ontsierende littekens

Wanneer is sprake van een bedrijfsongeval?

Als letsel ontstaat tijdens het uitoefenen van uw werk, dan is sprake van een bedrijfsongeval. In veel gevallen is de werkgever aansprakelijk voor de schade dier hierdoor geleden wordt. De werkgever wordt namelijk doormiddel van art 7:658 BW een zware zorgplicht opgelegd.

Inhoudelijk betekent deze zware zorgplicht dat:

 • het gereedschap waarmee wordt gewerkt in orde moet zijn;
 • machines moeten veilig zijn;
 • er moeten schriftelijk werkinstructies zijn gegeven;
 • het toezicht op het werk moet voldoende zijn geweest.

 

Wanneer u als medewerker een ongeval overkomt tijdens uw werk in Heemskerk, hoeft u enkel aan te tonen dat dit ongeval tijdens uw werk is gebeurd en dat u aan het ongeval letsel heeft overgehouden. Controleer daarom of jouw werkgever een ongevallen rapport heeft opgesteld, en controleer of de arbeidsinspectie is ingelicht.  De werkgever moet vervolgens aantonen dat hij aan zijn zware zorgplicht heeft voldaan, iets wat in de jurisprudentie maar zelden wordt aangenomen.

Lijdt u schade als gevolg van een bedrijfsongeval? Laat u adviseren door onze letselschade advocaat in Heemskerk, het is altijd 100% kosteloos!

Verkeersongeval in Heemskerk

Wanneer u een verkeersongeval heeft gehad in Heemskerk, zoals een aanrijding op de fiets, aangereden worden op het zebrapad of een kop staartbotsing is het belangrijk om zoveel mogelijk bewijs te verzamelen. Hierbij kan gedacht worden aan een door beide partijen ingevuld schadeformulier, afbeeldingen van de plaats van het ongeval en getuigenverklaringen.  De wederpartij zal aansprakelijk gesteld moeten worden, en hier is bewijs voor nodig.

Letselschade door een hondenbeet

Wanneer u gebeten wordt door een hond in Heemskerk is de kans groot dat sprake is van letselschade. Gedacht kan worden aan bijvoorbeeld wonden, littekens en angsten. In dit geval kan uw letselschade advocaat in Heemskerk u helpen een schadevergoeding te generen.

De eigenaar van de hond is in dit geval aansprakelijk. In geval van een hondenbeet is het van belang om de contactgegevens van eventuele getuigen op te schrijven, en medische hulp te zoeken. Verder is het van belang om juridische hulp te zoeken, al uw (medische) kosten bij te houden en om de wederpartij aansprakelijk te stellen.

Gratis hulp van een letselschade advocaat in Heemskerk

Lijdt u letselschade en bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Heemskerk? Dan bent u bij ons letselschade bureau aan het juiste adres. Wij zijn onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Daarom wordt u niet door een letselschade jurist geholpen, maar altijd door een ervaren en gespecialiseerde letselschade advocaat in Heemskerk.

Mensen zoeken ook

letselschade advocaat Amsterdam
Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade verhalen

Letselschade advocaat Heemskerk

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Heemskerk? Onze letselschade advocaten in Heemskerk helpen u graag en altijd volledig kosteloos.

Wij

kunnen u de hoogst mogelijke rechtsbijstand verlenen door het hoge opleidingsniveau en de permanente nascholing van de letselschade specialisten verbonden aan ons letselschade bureau. Indien nodig schakelen wij voor het verhalen van uw letselschade gratis een advocaat letselschade in.

Wilt u uw letselschade verhalen? Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, gaan uw letselschade berekenen en verhalen uw schade inclusief het smartengeld op de aansprakelijke partij.

WIJ

Top advocaten, hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.

Elly Uitslager

1 year geleden

Goede ervaring, professioneel en duidelijk.
De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend.

Vikaash

54 years geleden

Heel goede ervaring met deze letselschade Advocaat, deze heeft mij prima geholpen.

Gerard

54 years geleden

Goede klantvriendelijkheid en een prettige samenwerking.
Geholpen door Mvr. el Haddad

Bresilla Mulder

11 months geleden

Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.

Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.

Heel erg bedankt voor alles!!

CO

11 months geleden

Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn advocaat mevrouw El Haddad. Ik ben echt oprecht zeer te spreken over haar vakkundigheid en de manier hoe ze je te woord staat. Daarnaast verschaft ze je van alle informatie wat je nodig hebt en stelt ze je gerust. Al met al een top ervaring !

Frank Witholt

54 years geleden

Full professionalism, professional help from beginning to end, very friendly service. I am very pleased with the services and the approach to the client by the attorneys Brugman. I recommend it to everyone. Call them and it will help 101%

Kamil G

1 year geleden

Brugman heeft mij geholpen met mijn letselschade. Zeer bekwame medewerkers en professionele service. Ze hielden mij altijd keurig op de hoogte van de huidige stand van zaken. Ik raad Brugman ten zeerste aan.

Kevin Wiedijk

1 year geleden

Wat een uitstekende keuze, Brugman letselschade advocaten kantoor. Voortreffelijke medewerkers
Zeer professioneel. Uitstekende communicatie vanaf begin tot eind. Ik zal, in voorkomende gevallen Brugman advocaten kantoor aanbevelen !

André Kalbvleesch

2 years geleden

Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had. Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank :)

Tobias Moon

2 years geleden

Na een motorongeluk en onenigheid met de verzekering van de tegenpartij, heb ik mij gemeld bij Brugman letselschade in Wognum. Ben hier zeer goed ontvangen en hebben alles goed doorgenomen qua ongeval en evt kosten voortvloeiende uit het ongeval. Brugman letselschade heeft mijn dossier behartigd en met goede afsluiting tot een einde gebracht . De mensen bij Brugman letselschade zijn snel met hun mail beantwoorden en de communicatie verloopt vaak via een toegewezen persoon. Al met al zeker een aanrader om als U een letselschade advocaat nodig heeft ik U Brugman letselschade zeker kan aanbevelen .

Bert

54 years geleden

Ik heb mijn dossier laten overnemen door Brugman letselschade en werd meteen goed opgepakt , vriendelijke behandelaar , snelle antwoorden en optimale inzet. Sinds ik bij Brugman zit zie ik eindelijk vooruitgang in mijn zaak! Zeker aan te raden.

MY

2 years geleden