Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Wat kost een letselschade advocaat in Ermelo?

Alvorens u een letselschade advocaat in Ermelo inschakelt, wilt u uiteraard wel weten wat een advocaat kost. Daar kunnen wij heel duidelijk in zijn, ons team van letselschade advocaten en juristen helpt u altijd geheel kosteloos!

In Nederland worden verkeersslachtoffers en slachtoffers van een bedrijfsongeval goed beschermd door de wet. Zo staat in het Burgerlijk Wetboek dat u bij letselschade door een aanrijding, ongeval op het werk of een hondenbeet recht op gratis juridische hulp heeft.

De veroorzaker van het ongeval of de aansprakelijke partij moet de letselschade en de kosten van een letselschadebureau betalen! Daarom kunnen wij u dus altijd gratis bijstaan bij uw letselschade claim.

Wat doet een letselschade advocaat?

Letselschade claimen is niet eenvoudig. Eerst dient vastgesteld te worden wie aansprakelijk is voor uw letselschade. Vervolgens dient deze persoon aansprakelijk gesteld te worden door middel van een aansprakelijkheidsbrief. En dan krijgt u veelal te maken met een letselschade jurist van een schadeverzekeraar. Dan is het wel fijn als een letselschade advocaat uit Ermelo u bij uw letselschade claim bijstaat.

Kiest u voor een letselschade advocaat van ons letselschade bureau, dan nemen wij alle zorgen voor u uit handen. Wij gaan direct de tegenpartij aansprakelijk stellen en regelen na erkenning van aansprakelijkheid een voorschot op uw letselschadevergoeding.

Ook het onderhandelen met de letselschade verzekering kunt u aan onze letselschade experts overlaten. Wij stellen een schadestaat op en regelen een zo hoog mogelijke slotbetaling op uw letselschadevergoeding.

Wat te doen bij een aanrijding?

Een kop-staartbotsing, frontale aanrijding of een fietsongeval, u kunt aan een aanrijding in Ermelo ernstig en zelfs blijvend letsel overhouden. In deze gevallen is het verstandig om een letselschade advocaat in Ermelo in te schakelen om namens u een letselschade claim in te dienen. U kunt zich dan richten op het allerbelangrijkste, uw gezondheid.

Letselschade claimen na een aanrijding klinkt wellicht eenvoudig, maar dat is het zeker niet. Want de bewijslast van de schuldvraag ligt bij u als verkeersslachtoffer. Soms ontstaan daar nogal eens discussie over, met als bij de vraag welke klachten en beperkingen nu van de aanrijding komen.

Om te zorgen dat u zo sterk mogelijk staat bij het verhalen van uw letselschade claim is een aantal zaken van belang:

  • vul altijd een schade-aanrijdingsformulier in
  • vraag getuigen om een getuigenverklaring op te stellen
  • maak foto's van het ongeval
  • bewaar bonnen en facturen van gemaakte kosten
  • ga altijd langs een arts, temeer als er sprake is van whiplash symptomen of andere niet-objectiveerbaar letsel als rugklachten of hoofdpijnklachten
  • schakel zo snel mogelijk ons letselschadebureau in, wij kunnen u dan zog goed mogelijk helpen bij het verhalen van letselschade

Wie is schuldig bij aanrijding met fietser?

Bijzonder is de situatie waarbij u als fietser aangereden wordt. Bij een fietsongeval dient een onderscheid gemaakt te worden tussen een aanrijding tussen fietsers en een fietser die aangereden door een auto wordt.

Bent u namelijk als fietser aangereden door een auto, dan is de bestuurder altijd (deels) aansprakelijk voor uw letselschade, wie ook schuld heeft aan de aanrijding. Dit is bepaald in artikel 185 Wegenverkeerswet.

Meer over de bijzondere regeling van artikel 185 Wegenverkeerwet vindt u door op de link te klikken!

Gaat het om een aanrijding tussen fietsers? Dan is schuldig bij een aanrijding de persoon die de fout heeft gemaakt. Juridisch spreken wij dan van een onrechtmatige daad ex artikel 6:162 BW.

Heeft u vragen of wilt u gratis juridische hulp bij het verhalen van uw letselschade? Neem dan contact op met een letselschade advocaat in Ermelo.

Wat is een bedrijfsongeval?

Indien u door een ongeval op het werk letsel oploopt en hierdoor schade lijdt, dan spreken wij van een bedrijfsongeval. Bij de Nederlandse Arbeidsinspectie werden in 2021 al bijna 3500 bedrijfsongevallen met letsel gemeld.

Bent u gewond geraakt op het werk, dan is de kans groot dat u hiervoor de werkgever aansprakelijk stellen kunt. Op grond van artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek is de werkgever namelijk verplicht om alles in het werk te stellen om een bedrijfsongeval te voorkomen. Dit wordt de zorgplicht van de werkgever genoemd. Gebeurt er ondanks de zorgplicht van de werkgever toch een bedrijfsongeval, dan is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid.

Wilt u een gratis letselschade advies van onze letselschade advocaat in Ermelo of direct een schadevergoeding eisen na een arbeidsongeval? Ons letselschade bureau helpt u graag en altijd 100% kosteloos!

Mensen zoeken ook

πŸ‘¨β€βš–οΈletselschade advocaat

πŸ‘¨β€βš–οΈletselschade advocaat Amsterdam

πŸ‘¨β€βš–οΈletselschade advocaat Rotterdam

πŸš—door auto aangereden

πŸ₯‡beste letselschade advocaat

πŸ›΅ Scooter ongeluk

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

bij letselschade

Deelgeschilprocedure

Lijdt u letselschade door een verkeersongeluk, arbeidsongeval of bent u gebeten door een hond en bent u hiervoor op zoek naar een letselschade advocaat in Ermelo? Onze letselschade advocaten helpen u graag!

Wij

zijn Letselschade Kompas, een letselschadebureau waar de beste letselschade juristen van Nederland gratis voor u werken als u gewond bent geraakt en gedeeltelijke schade. Door zekerheid ervaring in het claimen van letselschade weten wij hoe wij u het beste kunnen helpen en altijd volledig kunnen helpen!

Graag stellen wij onze letselschade juristen aan u voor!

WIJ

Toppadvocaten, hele contacten over en weer, Charlotte bedankt voor alles wat je bent een topper en Friso bedankt dat je attent bent op de mogelijkheden.

Elly Uitslager

1 year geleden

Goede letselschade specialisten, ben blij dat dit letselschadebureau ingeschakeld heb!

Vikaash

54 years geleden

Heel goede ervaring met deze letselschade Advocaat, deze heeft mij prima geholpen.

Gerard

54 years geleden

Duidelijk letselschade advies gekregen en altijd goed bereikbaar. Mijn volledige letselschade vergoed gekregen. Ik raad deze letselschade juristen zeker aan.

Bresilla Mulder

11 months geleden

Fijne mensen met veel kennis en ervaring. De heer Friso Brugman gaat direct voor mij aan de slag en heeft mijn schade snel en volledig verhaald op de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

CO

11 months geleden

Ik werd zeer vriendelijk te woord door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn mevrouw advocaat El Haddad. Ik ben echt zeer goed te spreken over haar waarschijnlijkheid en de manier waarop ze je woord staat. Daarnaast heb je alle informatie die je nodig hebt en stelt je gerust. Al met al een topervaring!

Frank Witholt

54 years geleden

Volledige professionaliteit, professionele hulp van begin tot eind, zeer vriendelijke service. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en de benadering van de cliΓ«nt door de advocaten Brugman. Ik raad het iedereen aan. Bel ze en het helpt 101%

Kamil G

1 year geleden

Brugman heeft mij geholpen met mijn letselschade. Zeer bekwame medewerkers en professionele service. Ze zijn altijd precies op de hoogte van de huidige stand van zaken. Ik raad Brugman ten zeerste aan.

Kevin Wiedijk

1 year geleden

Goede letselschade specialisten.

AndrΓ© Kalbvleesch

2 years geleden

Absoluut ontdekt! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit werd beschreven. Ik zou niet geschoolden om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed ondersteund en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had. Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank :)

Tobias Moon

2 years geleden

Na een motorongeluk en onenigheid met de verzekering van de tegenpartij, heb ik mij gemeld bij Brugman letselschade in Wognum. Ben hier zeer goed ontvangen en alles is goed doorgenomen qua ongeval en evt geaccepteerde uit het ongeval. Brugman letselschade heeft mijn dossier gehartigd en met goede afsluiting tot een einde gebracht. De mensen bij Brugman letselschade zijn snel met hun mailcontact en de communicatie verloopt vaak via een afgestudeerde persoon. Al met al zeker een aanbeveling om als U een letselschade advocaat nodig heeft ik U Brugman letselschade zeker kan aanbevelen.

Bert

54 years geleden

Ik heb mijn dossier laten overnemen door Brugman letselschade en werd meteen goed opgepakt , vriendelijke behandelaar , snelle antwoorden en optimale inzet. Sinds ik bij Brugman zit zie ik vooruitgang geboekt in mijn zaak! Zeker aan te raden.

MY

2 years geleden