Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Wie is de beste letselschade advocaat van Nederland?

Er is geen jaarlijkse verkiezing wie de beste letselschade advocaat van Nederland is. Maar hoe weet je dan dat je een goede letselschade advocaat in de arm neem? Daarbij zijn een aantal punten van belang:

 

 • ervaring van de letselschade advocaat
 • opleidingsniveau
 • deskundigheid
 • lidmaatschap van specialistenverenigingen.

 

Naast deze kenmerken is de beste letselschade advocaat vooral iemand die zich volledig voor u inzet. Een letselschade advocaat die goed bereikbaar is, meedenkt en zorgt dat uw letselschade maximaal vergoed wordt.

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de enige gespecialiseerde kantoren op het gebied van letselschade. U wordt bij ons dan ook altijd geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Deze specialist in het claimen van letselschade is ook lid van de LSA, de Nederlandse Vereniging van Letselschade Advocaten en van de Orde van Advocaten.

Bent u op zoek naar de beste letselschade advocaat van Nederland? Vraag dan eens een letselschade advies of intakegesprek bij ons aan. Wij helpen u graag!

Wat doet een letselschade advocaat?

Een ongeluk heeft een enorme impact op uw leven. Van het een op het ander moment heeft u te maken met letsel, klachten en beperkingen. Hierdoor lijdt u ook nog eens schade! Het is dan prettig als het eisen van schadevergoeding overgenomen kan worden door een professional. De gevolgen van het letsel zijn immers als zwaar genoeg.

Kiest u voor een letselschade advocaat van ons kantoor, dan regelen wij alles voor u op financieel gebied. Zo kunt u zich richten op het allerbelangrijkste, uw revalidatie. Onze letselschade advocaten:

 • onderzoeken wie schuldig aan het ongeluk
 • maken de aansprakelijkheidsbrief op
 • gaan de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • regelen direct een voorschot op uw letselschade
 • voeren de discussie met de verzekeraar
 • onderhandelen over de hoogte van de schadevergoeding
 • zorgen ervoor dat uw letselschade maximaal vergoed wordt

 

Een ongeluk is al belastend genoeg. Kies daarom voor een belangenbehartiger voor het eisen van schadevergoeding. Wij helpen u altijd 100% kosteloos, de kosten voor rechtsbijstand komen voor rekening van de aansprakelijke partij.

Schadevergoeding eisen na een ongeluk

Een aanrijding van achteren, als fietser aangereden of een ongeluk op het werk. Als een ander aansprakelijk is voor een ongeluk, dan wilt u uiteraard een schadevergoeding eisen. Hiervoor bent u op zoek naar de beste letselschade advocaat van Nederland.

Bij een schadevergoeding eisen komt nogal wat kijken. Want wie is schuldig bij een aanrijding en wie is aansprakelijk bij een bedrijfsongeval? Wij zoeken dit uiteraard voor u uit en gaan de tegenpartij aansprakelijk stellen.

Is de aansprakelijkheid eenmaal bevestigd? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Onderdeel van de letselschade vergoeding zijn diverse letselschade bedragen, waaronder:

 • inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
 • medische kosten
 • reiskosten
 • kosten voor huishoudelijke hulp
 • onderhoudskosten huis en tuin
 • ziekenhuisdaggeldvergoeding
 • reparatiekosten en vervangingskosten
 • smartengeld

Lees hier alles over smartengeld en smartengeld berekenen.

Wilt u dat wij uw letselschade berekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Vraag en antwoord bij letselschade

Onze letselschade advocaten krijgen veel vragen over letselschade claimen. Daarom vindt u hieronder vast een antwoord op 3 veel gestelde vragen. Heeft u een andere vraag of wilt u uw letselschade laten claimen door de beste letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

Wat is letselschade?

Als u gewond raakt bij een verkeersongeluk of arbeidsongeluk dan heeft u recht op een letselschadevergoeding. Maar wat is letselschade eigenlijk?

Letselschade is een verzamelnaam voor alle kosten en schade die u als gevolg van het ongeluk lijdt. Deze schade moet het rechtstreeks gevolg zijn van het letsel. Vaak wordt daarbij alleen aan lichamelijk letsel gedacht als een wond, beenbreuk of whiplash. Maar er kan door een ongeluk ook psychisch letsel ontstaan. Voorbeelden zijn verkeersangst op een PTTS.

Hoe lang duurt uitbetaling letselschade?

De uitbetaling van letselschade kan lang duren. Zeker als u ernstig letsel aan een ongeluk heeft overgehouden. Er dienen dan onderzoeken gedaan te worden, bijvoorbeeld naar eventuele toekomstige schade.

Omdat u direct na de aanrijding wel al kosten maakt, regelen wij wel direct na erkenning van de aansprakelijkheid een voorschot op de letselschade voor u. Zo hoeft u niet te blijven zitten met schade.

Zijn jullie ook de beste letselschade advocaat in Rotterdam?

Bent u op zoek naar de beste letselschade advocaat in Rotterdam? Onze letselschade advocaten vindt u door heel Nederland. Met meer dan 15 bezoeklocaties verspreid over het land zijn wij altijd dichtbij.

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade claimen na een ongeluk

Beste letselschade advocaat van Nederland

U zoekt de beste letselschade advocaat van Nederland. Dan bent u bij Letselschade Kompas aan het juiste adres. Bij ons vindt u door heel Nederland de beste letselschade advocaten!